Eyl

OKUL KANTİNİMİZ HİZMETE BAŞLADI.

REHBERLİK ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Eyl

ÖĞRENCİLERİMİZLE EDEBİYAT VE VERİMLİ ÇALIŞMA İLE İLGİLİ MOTİVASYON SOHBETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Eyl

OKULUMUZDA PANDEMİ SÜRECİNDE DUYGUSAL SAĞLIĞIMIZ ELE ALINDI.9/C SINIFI ETKİNLİKLERİ OKUL KÜTÜPHANEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eyl

Her ne kadar günümüzde var olan en iyi meslekler arasında kabul edilse de insan kaynakları uzmanlığıgeleceğin de meslekleri arasında kabul edilebilir.Özellikle çalışan sayısı ve iş hacmi büyük şirketlerin bu alana ne kadar önem verdiğini görmek için uzağa gitmeye gerek yok.İnsan kaynakları uzmanları,bordrolama,maaş belirlemeleri,motivasyon,iş yükünü düzenleme,etkinlik düzenleme gibi organızasyonları yönetirken aynı zamanda işe alım ve iş akdi feshi (işten çıkarma) gibi işlemleri de yürütürler.

Eyl

2021 Lİsans bölümleri .En fazla öğrenci alan bölümler.

ŞAİR YAZAR ESER ŞEHİR TANITIMINA DEVAM EDİYORUZ

Eyl

Sadece derslere değil hayata da hazırlanmak gerekir.Öğrencilerimizin genel kültürünün güçlü olmasının takipçisiyiz.