Kas

ÖSYM 2024 Yılı Sınav Takvimi" açıklandı. ÖSYM, "2024 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin ÖSYM 2024 Yılı Sınav Takvimi'ne 06 Kasım 2023 günü saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://www.osym.gov.tr adresinden erişilebilecektir." ifadeleri ile sınav takviminin açıklandığını duyurdu.Sınav takvimine göre bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacak. YKS başvuruları 1-26 Şubat 2024'te alınacak, sınavın sonuçları 17 Temmuz'da açıklanacak.  KPSS Ortaöğretim ise 15 Eylül'de yapılacak.

Ekm

MUŞ BULANIK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESI PSİKOLOJİK REHBERLİK VE DANIŞMANLIK SERVİSİ ÇALIŞMALARINDAN KARELER!

Ekm

DENEME SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ YKS HAZIRLIK KİTAPLARIYLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER.

Ekm

OKULUMUZDA 13 EKİM AFETLERİ AZALTMA GÜNÜ NEDENİYLE DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

ZAMANINDA VE BAŞARILI GERÇEKLESTİRİLEN TATBİKATTA SÜRE VE KURALLARA UYUM YÖNÜNDEN GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA BAŞARILI OLDUĞU GÖZLEMLENDİ.

DEPREM TATBİKATINDA ÇÖK,KAPAN,TUT ÇALIŞMALARINA VE SİREN SESLERİNE UYULDUĞU GÖZLEMLENDİ.

GELECEK TATBİKAT İÇİN AFET ÇALIŞMALARININ DEVAM  EDECEĞİ , OKUL İDARECİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN BELİRTİLEREK TATBİKAT SONLANDIRILDI.

Ekm

Bulanık kaymakamlığı ve Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle iklim değişikliğine, küresel ısınmaya, çöp kirliliğine ve çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla Temiz Bulanık İçin El Ele Etkinliği düzenlendi. Çevreye uyum ve sosyal sorumluluk farkındalığı yaratmak amacıyla yapılan etkinlik ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan OCAK, kurum amirleri, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerimizin de yer aldığı etkinlik, Öğretmenevinden başlayarak Kent Meydanı’na kadar devam etti.

Ekm

REHBERLİK SERVİSİ YOĞUN BIR ŞEKİLDE CALIŞMAYA DEVAM EDİYOR. YENİ PSİKOLOJİK DANIŞMANIMIZ TUĞBA ORANLI 'YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

İNANARAK VE HAYAL EDEREK ÇALISAN,İNSANLIĞA VE DÜNYAYA KATKIDA BULUNAN KIZLARIMIZIN DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN️

Eyl

OKULUMUZDA 15 TEMMUZ MİLLİ  BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

OKULUMUZDA REHBERLİK ÇALIŞMLARI HIZ KAYBETMEDEN DEVAM EDİYOR!PSİKOLOJİK REHBER VE DANIŞMANIMIZ TUĞBA ORANLI ÖNDERLİ ĞİNDE OKULUMUZDA ORYANTOSYAN ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.OKULUMUZA FAYDALI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ.

Eyl

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ FAALİYETLERİNE BAŞLAMIŞTIR!GEREK REHBERLİK SERVİSİ PANOSU GEREKSE SEMİNERLER EŞLİĞİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞTIR!

Eyl

19 EYLÜL 2023 GAZİLER GÜNÜ PANOSU!

GAZİLER GÜNÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLATAN YAZI,RESİM, ŞİİR GİBİ ÇALIŞMALAR OKUL PANOMUZDA SERGİLENDİ.

GAZİLİK MAKAMI MANEVİ DEĞERİ OLAN BİR MAKAM OLUP ÜLKEMİZİN  BAŞARI VE ZAFERLERİNİN SEMBOLİK BİR İFADESİ OLMAKTAN ÖTEDİR.

HAYATTA OLAN OLMAYAN   TÜM GAZİLERİMİZE VE YAKINLARINA  YÜCE ALLAH'TAN RAHMET DİLERİZ.

Eyl

BULANIK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  DYK YOĞUN VE ETKİN KATILIM!ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI BİZİM BAŞARIMIZDIR!

Ağu

OKUL KİTAPLARIMIZ SINIF SEVİYELERİNE GÖRE HAZIRLANDI.DÜZENLENDİ.YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖGRETMEN VE ÖGRENCİLERİMİZE FAYDALI OLMASINI DİLERİZ.