Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem veli toplantısı 27.04.2024 tarihinde okulumuzda yapıldı. Velilerimize öğrencilerin not bilgileri, devam-devamsızlık bilgileri, ders katılımları, psikolojik ve fizyolojik sağlık durumları, YKS hazırlık süreci ve okulumuzda yapılan denemelerin sonuçları hakkında bilgi verildi. Ders öğretmenleri ile birebir görüşmeler gerçekleştirildi. Katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin sınav tekniklerini geliştirmeleri, konu eksikliklerini fark etmeleri amacıyla tüm kademelerdeki öğrencilerimize kazanım değerlendirme sınavı uyguladık. YKS 2024 için 11. ve 12. sınıflara ise TYT ve AYT uyguladık. Eğitim Öğretim yılının başında hazırladığımız deneme takvimi doğrultusunda sınavlarımız devam edecektir. Çıktıkları bu yolda öğrencilerimizin her zaman yanlarındayız. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Savaşın sonunda yenilmez sandıkları güçlü orduları, ağır bir yenilgiye uğradı.

Çünkü silah, cephane, askerimiz yeterli olmasa da:

Yahya Çavuşların kahramanca savaştığı yerdir, Çanakkale,

Koca Seyit’in yalnız bir top mermisini değil, bir milletin kaderini sırtlandığı yerdir Çanakkale.

Çelikten bir saldırıya, etten bir siperdir Çanakkale.

Vatan aşkıyla, imanla dolu ordumuzdur, 57. Alaydır, kınalı Mehmet’tir, cefakâr milletimizdir,

Mustafa Kemal ATATÜRK’tür Çanakkale.

Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, bir milletin engelleri aşabileceğinin en güzel örneğidir.

Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere,

Ey Aziz Şehitler,

Bayraklar memleket ufkunu baştanbaşa donatıyorsa bugün, siz düşmana göğsünüzü siper ettiğiniz içindir. Şimdi biz her 18 Mart geldiğinde, başımız minnetle eğilirken; övünç ve gururla doluyor göğsümüz. Aziz hatıranızı gururla, rahmetle ve şükranla anıyor, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünü kutluyoruz.

Mrt

YKS 2024 için seri denemelerimiz devam ediyor. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik uyguladığımız denemelerle öğrencilerimizin sınav becerilerini artırmayı hedefliyoruz.

Mrt

Kurtuluş Savaşı'nın devam ettiği süreçte Mehmet Akif Ersoy milletimizin duygu ve düşüncelerini mısralara dökmüş; azimle, inançla ve fedakarlıklarla yürütülen istiklal mücadelemizi ebedileştirmiştir. 12 Mart 1921 tarihinde TBMM'de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif'in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Bestesi ise Osman Zeki Üngör tarafından yapılmıştır.  Mehmet Akif Ersoy şiirini İstiklal Harbimizde kanının son damlasına kadar mücadele eden Kahraman Ordumuza ithaf etmiştir.

Bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşımızın 103. yıl dönümünü coşkuyla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzdaki öğrencilere deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz. 12. sınıf öğrencilerimize TYT denemesi, 9-10-11. sınıf öğrencilerimize ise kazanım ölçme sınavı uyguluyoruz. Bilgi Sarmal Yayınlarının Türkiye geneli denemelerinde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Okul müdürümüz Hasan Aydemir tarafından tatbikat sonunda öğrencilerimizde deprem bilincinin oluşmasının önemi ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması gerektiği vurgulandı.

Mrt

Okulumuzda öğrenim görmekte olan lise öğrencilerine yönelik "Motivasyon" konulu seminer düzenlendi. Eğitimci-Yazar Salih Korkmaz'ın kendi yaşamından ve çevresindeki yaşamlardan örnekler verdiği seminer, öğrenciler tarafından dikkatle dinlendi.

Mrt

Bulanık İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli öğrencilerimize diyabeti anlattı. Seminerde diyabet hakkında farkındalığın artırılması amaçlandı.

Ock

YARI YIL TATİLİNDE OKULUMUZUN DOGALGAZ DÖNÜSÜMÜ TAMAMLANARAK ISINMA OLARAK TAMAMEN DOĞALGAZA GECECEKTİR.

Ara

Psikolojik sağlamlık: yaşamımızdaki zorluklarla karşılaşmayı, bu zorlukların üstesinden gelmeyi hatta bu zorlukların içinden daha da güçlü bir şekilde çıkmayı sağlayan, insanın sahip olduğu bir yeterliliktir.

Bazı insanlar olumsuz yaşantılar ve stres yaratan durumlar karşısında daha dayanıklıdırlar ve bu durumlarla daha kolay başa çıkmaktadırlar. Buna karşın bazıları ise olumsuz olay ve durumlardan daha derin yara almaktadırlar.

Kas

Okulumuzda kariyer günleri başladı. Öğrencilerimizin kariyer hayatlarında güçlü adımlarla ilerlemelerine destek olmak için alanında uzman kişileri okulumuzda

ağırlıyoruz.

Kas

Dönem başında planlanan TYT ve kazanım kavrama testlerini uygulamaya devam ediyoruz. Denemeler ile öğrencilerimiz test başarılarını artırmayı hedefliyoruz.

YKS süreci boyunca öğrencilerimizin yayındayız. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

ÖSYM 2024 Yılı Sınav Takvimi" açıklandı. ÖSYM, "2024 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin ÖSYM 2024 Yılı Sınav Takvimi'ne 06 Kasım 2023 günü saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://www.osym.gov.tr adresinden erişilebilecektir." ifadeleri ile sınav takviminin açıklandığını duyurdu.Sınav takvimine göre bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacak. YKS başvuruları 1-26 Şubat 2024'te alınacak, sınavın sonuçları 17 Temmuz'da açıklanacak.  KPSS Ortaöğretim ise 15 Eylül'de yapılacak.

Ekm

MUŞ BULANIK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESI PSİKOLOJİK REHBERLİK VE DANIŞMANLIK SERVİSİ ÇALIŞMALARINDAN KARELER!